Titan Doors

Вашите интериорни врати

Стараем се вратите, които произвеждаме, да отговарят на изискванията и потребностите на всички наши клиенти. За всички работим еднакво и с необходимия ентусиазъм. 

Опитът в годините в различни проекти ни подпомага за осъществяването на качествено обслужване на клиентите ни.

Всички врати, които правим, се изработват с каси и рамки от широколистна дървесина отговарящи на европейските технологии и стандарти

Previous
Next

Качество

Моделите и вариантите за изпълнение и изработка на врати, които предлагаме, се отличават с качество и оригиналност в дизайна и визията си

Защо да ни изберете

Моделите и вариантите за изпълнение и изработка на врати, които предлагаме, се отличават с качество и оригиналност в дизайна и визията си.Нашите врати се произвеждат с фалцови крила, за по-добра звуко и топлоизолация. По желание на клиента вратите могат да бъдат изпълнени и като безфалцови, със скрити панти, тапетни – т.е. скрити врати. 

Коректност

Дизайнери, архитекти, предприемачи и крайни клиенти, за всички работим еднакво и с необходимия ентусиазъм.

Фалцови и безфалцови врати

Вратите без фалц се наричат още “тапетни врати” поради факта, че крилото при затворено положение влиза в касата и се получава фуга между крилото и касата на вратата която остава непокрита т.е./видима/.Това са американски тип врати, които се изработват по-лесно, не изискват допълнителни машини в производството и са по-евтини, като себестойност за едно производство.

  • Персонална изработка
  • Домашен уют
  • безупречен монтаж
Безфалцови врати
Фалцови врати

Нашите врати са основен акцент във Вашия дом

Нашите врати  са един от основните акценти в интериора на едно жилище, подсилващи идеята на топлота и хармония. Вратите, които изработваме са направени изцяло от естествени материали ,което допринася за усещането на домашна обстановка  във всеки дом. За да реализираме различните възможности и да отговорим на различни изискавания, към обзавеждането на домашният интериор  , изработваме  различни индивидуални модели интериорни врати, отговарящи  на желания интериорен ефект. Съвремени форми, съчетани с оригинални остъклени части, или класически интериорни врати от технически фурнири Предоставяме индивидуален подход и решения, ориентирани към задоволяване на изискванията и осъществяване идеите на всеки наш клиент.
Вратите които произвеждаме се изработват само по индивидуални размери, за срок не по-дълъг от 40 дни.

Доволни клиенти

Заявете безплатно посещение

Може да запишете час за посещение между: Понеделник -Петък -10:00 -17:00ч. Събота -10:00-14:00ч

Scroll Up